O nama

Firma ANM Logistics je osnovana u septembru 2010. godine. Naš tim se sastoji od mladih ljudi sa pozamašnim iskustvom u tehničkoj realizaciji događaja tipa seminara, okruglih stolova, sastanaka, konferencija i ostalih vrsta skupova.


ANM Logistics je firma specijalizovana u pružanju usluga iz oblasti audio i video podrške pri održavanju raznih manifestacija (kongresa, savetovanja, konferencija, skupova, seminara, radionica, poslovnih sastanaka, kompanijskih proslava, privatnih proslava, studijskih putovanja, reatret-ova, team building-a, itd.). Insistiramo na opremi visokog kvaliteta i sposobnim ljudima koji u svakom momentu znaju šta je potrebno da bi se Vaš događaj uspešno realizovao. Video prezentacije, ozvučavanje prostora, audio i video snimanje događaja, oprema za simultani prevod, tour guide sistemi, organizacija karaoka, najam raznih konzola, najam laptop i desktop računara, štampača, kopir aparata i ostale opreme na zahtev samo su neke od usluga koje pružamo.

 

Takođe, sa željom da se ANM Logistics razvija, uveli smo uslugu digitalizacije dokumenata. Digitalizacijom dokumenata unapredićete Vaše poslovanje a sva dokumentacija biće Vam dostupna samo jednim klikom na tastaturi. Budući da je u pripremi novi Zakon o arhiviranju poslovne dokumentacije, u momentu kada on stupi na snagu imaćete mogućnost da se u jednom danu rešite sve bespotrebne papirologije i nastavite proces digitalnog arhiviranja bez bilo kakve prethodne pripreme. Zamislite poslovno okruženje u kome je sva dokumentacija iz prethodnih godina dostupna prostom pretragom na računaru, tabletu ili mobilnom telefonu.

 

Pored usluge digitalizacije dokumenata, tim ANM Logisticsa se aktivno bavi i obradom tendera iz različitih sfera poslovanja. U zavisnosti od Vaših potreba možemo Vam ponuditi savetodavne usluge, usluge elektronske obrade tendera, usluge fizičke obrade tendera
.Uvek se trudimo da našim klijentima pružimo najbolji mogući servis i do sada smo uspešno sarađivali na tom polju sa više domaćih i međunarodnih klijenata. Dobijeni tenderi su naša najbolja preporuka a zbog specifičnosti posla nismo u mogućnosti da iste objavimo i da ih uključimo u svoj portfolio. Probajte da dobijete poslove preko otvorenih, zatvorenih, javnih, domaćih i međunarodnih procedura.

 

ANM Logistics aktivno radi i na razvijanju još nekih usluga koje će našim klijentima olakšati rad i poslovanje a u pripremi je i otvaranje naše ćerke firme koja će se baviti konsaltingom u oblasti poslovanja.

 

Naš tim Vam garantuje profesionalnu i kvalitetnu uslugu.

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin