Kako radimo?

Nama koji radimo u ANM Logistics je klijent na prvom mestu. Zadovoljstvo klijenta i ocena klijenta o kvalitetu pružene usluge je za nas merilo za uspešno završen posao. O kavlitetu naših usluga govori i preko 300 realizovanih događaja.

 

Kako radimo? BRINEMO O KLIJENTIMA. U svim segmentima poslovanja, od ugovaranja do realizacije, stavljamo klijenta na prvo mesto i izlazimo u susret svim zahtevima. Na svaki posao gledamo isto bilo da je to seminar od 30 ljudi ili konferencija od 700 učesnika.


Prilikom ugovaranja posla prolazimo sa klijentom sve stavke za koje smatramo da su važne za uspešnu realizaciju događaja. U ovu svrhu smo sastavili i upitnike koji nam omogućavaju da na najlakši način sagledamo potrebe klijenta.


Potom naša ekipa izlazi na teren, snima stanje i u skladu sa tim i analiziranim upitnicima predlažemo klijentu funkcionlano i najoptimalnije rešenje.


Kod realizacije posla, uveli smo kao standard, tamo gde je moguće, montažu i testiranje opreme barem jedan dan pred sam događaj. Za vreme trajanja događaja, uvek smo na licu mesta i brinemo da sve prođe bez zastoja.

 

Na kraju imamo samo jedan zahtev za klijenta. Da nam da ocenu o obavljenom poslu. Nama to znači.

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin